Feest-, winter-, sfeer-, kerstverlichting

Gaat het over: Winkelstraten, winkelcentra, winkelcentrum, BoomverlichtingKabelverlichting, LantaarnornamentenStraatoverspanningen,

Gevelornamenten of Gevelverlichting3D sculpturenKroonluchters, Teksten, Tekstverlichting of RenovatiePBB City Lights kan u ongetwijfeld van dienst zijn!

PBB City Lights

Kerstverlichting, feestverlichting, sfeerverlichting en winterverlichting voor u winkelcentrum / winkelcentra. Hierin zijn wij als dynamisch bedrijf in gespecialiseerd. Uit onderzoek is gebleken dat consumenten graag verblijven in sfeervol verlichtte winkelgebieden en dat zij zich daar ook veiliger voelen. Samen met u vinden wij de juiste oplossing voor het decoreren van een winkelstraat, plein, buurt of bedrijf. We leveren materialen, monteren op locatie, verwijderen en slaan de materialen op. Ook voor het renoveren van uw bestaande feestverlichting kunt u bij ons terecht. Wij bieden maatwerk naar uw speciale wens en situatie, waarbij we gebruik maken van de laatste trends en technische mogelijkheden.

Wat bieden wij aan Service?

In het seizoen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar voor Service en reparatie aan uw verlichting. Wij zullen altijd meedenken en meewerken aan goede oplossingen bij problemen. Ons doel is om van al onze klanten tevreden klanten te maken!

En dan?

Na de feestdagen kunnen we materialen voor u opslaan en onderhoud verrichten. In het nieuwe seizoen kunnen we de decoraties dan weer probleemloos voor u monteren. Kortom, PBB City Lights biedt TotaalService!

Renovatie:

Heeft u ornamenten waarvan het model nog prima voldoet. Neem dan contact met ons op om ze te laten renoveren.

* We kunnen de traditionele lichtslang vervangen door LED lichtslang wat natuurlijk een aanzienlijke besparing oplevert.

* Heeft u ornamenten welke omwikkeld zijn met groene guirlande en traditionele lichtbolletjes. Ook dan kunnen we de bolletjes vervangen door LED bolletjes of het ornament een totaal nieuw aangezicht geven door de bolletjes te vervangen door duizenden kleine lichtjes en daarna weer met groene (of andere kleur) guirlande te omwikkelen. Onze guirlande is UV bestendig en de verlichting is IP44.

Verhuur

PBB City Lights kan voor u een huur prijs maken voor verschillende jaren of voor 1 jaar.  Op de verhuur pagina staan een paar producten vermeld die wij standaard verhuren. De prijzen zijn gebaseerd op verhuur van 1 seizoen.  Wilt u meerderen jaren huren dan kunnen wij een plan met bijpassende prijzen op maat voor u maken.

Contact

Heeft u vragen of wensen, neem contact op met ons! Wij maken graag een afspraak met u om mee te denken over decoratie mogelijkheden voor uw speciale situatie en kunnen u dan vrijblijvend en gratis een offerte aanbieden.

Het team van PBB City Lights