LED Teksten

LED Teksten zijn op vele manieren te gebruiken. Met een tekst kunt u een boodschap brengen, maar ook een bepaald straat, wijk of winkelgebied aanduiden of afbakenen.

U kunt de teksten aan de wand bevestigen, op het dak plaatsen of als overspanning boven een straat ophangen. Daar wij een eigen ontwerp en productie studio bezitten kunnen wij de teksten in allerlei lettertype voor u uitvoeren. Ook is het mogelijk figuren bij de letters te plaatsen. De teksten worden uitgevoerd in hoogwaardig duurzaam aluminium waar verlichting om of in geplaatst wordt. Heeft u al een tekstbord maar wilt u deze renoveren? Natuurlijk is dit ook mogelijk! Wij zullen u desgewenst uitgebreid adviseren over de mogelijkheden.

 

Neem contact met ons op:

Bel: 036-5372181

mail: info@PBBCityLights.nl

 

 

Onderstaand tekst bord formaat 70x550cm met tekst Fijne Feestdagen warm witte LED verlichting: €. 1.497,38

kerstverlichting tekst bord
gepersonaliseerde kerstverlichting tekstbord
naam bord sfeerverlichting
naambord gepersonaliseerd fijne feestdagen

Gepersonaliseerde kerstverlichting is altijd een mooi product om uw winkelcentrum te benadrukken. Heeft u een mooi logo dan kunnen wij dit bijna altijd omzetten naar een goed ontwerp voor de kerstverlichting. gepersonaliseerde sfeerverlichting is uniek en past altijd bij uw bedrijf/winkelgebied. Ook is het mogelijk een tekstbord te maken van de naam van het winkelgebied. Kerstverlichting met een tekst kan een mooie entree vormen van uw plein, straat, horecagebied e.d. Wij werken met milieuvriendelijke ledlichtslang om een mooi gevormde letters te creëren. Wij gebruiken voor iedere letter dubbele lichtslang zodat als er onverhoopt een stukje van de lichtslang uitvalt, uw boodschap bewaard blijft.  Elke letter is dus dubbel omwikkeld. Allen letters uit het alfabet zijn mogelijk. De letters in uw kerstverlichting kunnen in vele kleuren uitgevoerd worden. Kerstverlichting met een tekst kan een mooie entree vormen van uw plein, straat, horecagebied e.d. Wij werken met milieuvriendelijke ledlichtslang om een mooi gevormde letters te creëren. Wij gebruiken voor iedere letter dubbele lichtslang zodat als er onverhoopt een stukje van de lichtslang uitvalt, uw boodschap bewaard blijft.  Elke letter is dus dubbel omwikkeld. Allen letters uit het alfabet zijn mogelijk. De letters in uw kerstverlichting kunnen in vele kleuren uitgevoerd worden.