Herfst en Halloween decoraties

Herfst decoratie en Halloween decoraties Voor uw winkelcentra/winkelcentrum of andere locatie’s. Inmiddels is Halloween helemaal ingeburgerd in Nederland. Griezelen tijdens Halloween of mooie warme herfstdecoraties. PBB City Lights kan u hier zeker mee van dienst zijn. Hier vindt u Heksen, Spoken, Skeletten, Pompoenen, Herfstbladeren, Paddestoelen, Spinnenwebben en nog veel meer. De decoraties zijn geproduceerd van diverse materialen. Zoekt u Halloween decoraties in kleine maten of juist ruimtevullende objecten? Wij bieden decoraties van klein tot groot! Voor iedere locatie hebben we een passende oplossing. Ieder jaar vullen we onze collectie aan met de nieuwste producten.

Het is niet mogelijk om alles op deze pagina te tonen. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen, wij zetten alle mogelijkheden voor u op rij!

 

bel: 036-5372181

mail: verkoop@PBBCitylights.nl.

Halloween decoratie winkelcentrum
herfst decoratie overspanningen winkelstraat
Herfst decoratie winkelcentrum
Herfst decoratie winkelcentrum
herfst decoratie winkelcentra
Halloween decoratie winkelcentrum evenementen
herfst decoratie draaideuren
herfstdecoratie voor vlaggenmast

Herfstdecoratie voor uw winkelcentrum is een sfeervolle winkeldecoratie.  Herfst decoraties bestaan namelijk uit warme kleuren waardoor ook uw winkelstraat een warme uitstraling zal krijgen wat weer winkelend publiek aantrekt. Grote herfst bladeren, decoratie paddestoelen of juist mega pompoenen, het is allemaal mogelijk! In onze herfstcollectie hebben wij de opblaasbare reuze paddenstoel en reuze pompoen. Het thema feest Halloween is goed te combineren met herfst versiering. De blaadjes vallen en ineens is het Herfst. Je hebt maar een paar grote esdoorn bladeren of een rank met herfstblaadjes nodig en uw etalage ziet er weer prachtig romantisch uit. De kleuren geel, oranje, groen en bruin zijn de hoofdkleuren voor deze tijd. Terwijl het buiten guurder wordt maken deze kleuren uw horecagelegenheid of aankomsthal een warme ruimte. Het najaar wordt een magische tijd met de herfstdecoratie, gemonteerd door PBB City Lights. Als u interesse heeft in onze herfst deco kunt u eenvoudig online contact met ons opnemen. Op 31 oktober wordt er lekker gegild en gegriezeld. Een feestdag overgewaaid uit Amerika wordt in Nederland steeds populairder. Met lampionnen en verkleed gaan kinderen de straat op. Kies voor spinnen, pompoenen, spinrag, spinnenweb, skeletten, kraaien, doodshoofden, vleermuizen en uw bedrijf is helemaal klaar voor Halloween.