Boomverlichting

LED Boomverlichting is de meest sprookjesachtige verlichting die er is. Dit is een veel gekozen optie om uw gebied te verlichten. Een enkele boom bij een restaurant, een rij boompjes in een winkelcentrum, een hele straat of plein, wat uw wensen ook zijn, wij zoeken samen met u naar de juiste materialen en uitvoeringen om er een mooi plaatje van te maken. Het voordeel van boomverlichting is dat het jaarrond gebruikt kan worden als bijvoorbeeld terras verlichting of als verlichting tijdens een evenement. U kunt kiezen voor contourverlichting, stamverlichting, silhouetverlichting of onze sfeervolle lantaarns met vlamverlichting. Bij het monteren van boomverlichting proberen wij altijd de boom zo min mogelijk te belemmeren in zijn groei. Hierom adviseren wij ook om de boom jaarlijks te laten nakijken zodat de verlichting het optimaal blijft doen en ook de boom in goede conditie blijft.

PBB City lights is gespecialiseerd in boomverlichting. 

 

Neem contact op met ons op:         

Bel: 036-5372181

Mail: info@PBBCitylights.nl.

Wij kunnen voor u boomverlichting monteren en demonteren. Onderstaand vindt u enkele foto’s van de door ons geleverde projecten en mogelijkheden.

Boomverlichting Pumerpend
Boomlantaarns Doetingem
Boomstam verlichting
Boomverlichting Amsterdam
Boomverlichting Zutphen
Boomtak verlichting Den Bosch
boomverlichting Tilburg
Boomverlichting Amsterdam

 

Boomverlichting Almere

 

contourverlichting Tulp buitenste takken

 

contourverlichting

 

Boomstam verlichting

Boomverlichting is verlichting die voor elke gelegenheid gebruikt kan worden. Tijdens de donkere dagen in de winter en ook voor warme zomeravonden op het terras als extra sfeermaker. Boomverlichting is romantische verlichting met een professionele uitstraling die overal bij past. Ook als festival verlichting of juist voor een markt of braderie kan het zeker wat toevoegen. Verzin het en boomverlichting past erbij!

Contourboomverlichting heeft nog wel eens het imago als beperkend voor de groei van de bomen te zijn.  Echter als de boomverlichting jaarlijks een kleine onderhoudsbeurt krijgt zal de boom hier bijna niks van merken. De verlichting wordt altijd ruim om de takken gebonden zodat deze zo min mogelijk zal worden belemmerd in zijn/haar groei. Ook kan de boom gewoon worden gesnoeit als er verlichting in zit. Als je bij het snoeibedrijf aangeeft dan aan de hoofdtakken verlichting zit kan hier omheen gewerkt worden.

 

Vindt u een jaarlijkse onderhoudsbeurt al te veel gedoe? Dan hebben wij ook boomverlichting waarbij dit niet nodig is. Wij bieden namelijk ook boomlantaarns aan. Deze lantaarn boomverlichting wordt in de boom gehangen en kan jaren hangen zonder enig onderhoud. Mocht er nou door omstandigheden 1 LEDlampje het niet meer doen dan kunt u gemakkelijk deze zelf vervangen en kost het op het LEDlampje na dus ook eigenlijk niks. Op deze manier heeft u toch romantische boomverlichting maar zonder de bijkomende onderhoudskosten.  Ook staat onze manier van lantaarnboom verlichting bekend als een goedkopen manier om uw boom te verlichten. 

 

Natuurlijk is ook mogelijk om zelf uw boom te verlichten met onze koppelbare kerstverlichting. Of u nu een fruitboom, eik, kastanjeboom of leilinde hebt. Al deze bomen zijn sfeervol te verlichten. De koppelbare boomverlichting is makkelijk op maat te maken. Als je meerdere bomen wil verlichten kun je bij ons ook bijpassende verlengsnoeren of splitters kopen om je boom prachtig in kerstsfeer te brengen.

Bij boomverlichting kijk je voor de hoeveelheid eerst goed naar de takkenstructuur. Je kunt om de magische kerstsfeer te bereiken alleen de stam uitlichten maar ook de hoofdtakken omwikkelen. Dikke takken en de stam vragen natuurlijk om meer boomverlichting dan de dunne takken. Wil je het helemaal gek maken doe je ook de kleinere takken met verlichting. Je hebt in ieder geval een startkabel nodig en van daaruit kun je koppelbare 10 meter snoeren hun weg door de boom laten vinden. De koppelbare 10 meters kun je ook nog delen waardoor er 5 meter stukken ontstaan. Elke 10 meter verlichting is voorzien van 100 ledlampjes.

Wil je graag een dennenboom verlichting. Ook dit is natuurlijk mogelijk met onze koppelbare verlichting. De klassieke kerstboom buiten is natuurlijk altijd een blikvanger. Na de kerst kunt u de verlichting weer verwijderen en bewaren om de boom volgend jaar opnieuw in het licht te zetten. Wij wensen u veel plezier en sfeer toe.