Lantaarn- of paal ornamenten

LED Lantaarn– of paalornamenten zijn altijd prachtige blikvangers. De regelmatige herhaling van een thema zorgt voor een afbakening van bijvoorbeeld een straat, wijk of winkelgebied. In vergelijking met overspannings ornamenten of boomverlichting is deze vorm ook nog eens makkelijk zelf te monteren en demonteren. U kunt uw eigen ideeën door ons uit laten voeren, maar wij ontwerpen ook zelf naar uw smaak en gericht op de locatie. Natuurlijk kunt u ook kiezen uit reeds bestaande klassieke of moderne ornamenten en ontwerpen. De lichtornamenten worden uitgevoerd in hoogwaardig duurzaam aluminium waar verlichting om of in geplaatst wordt. Voor het plaatsen aan lichtmasten kijken wij naar de hoogte, materiaal en dikte van de lantaarn en/of palen. Wij passen hier onze montage op aan. Het door u gekozen thema kan natuurlijk ook worden meegenomen in bijvoorbeeld overspannings of gevel ornamenten, dit om de buurt eenzelfde uitstraling te geven.

 

Neem contact met ons op:         

Bel: 036-5372181

Mail: info@PBBCitylights.nl.

lantaarnpaal verlichting kroonluchter Arnhem
Gevel verlichting gepersonaliseerd Amsterdam
Amsterdam Gevelverlichting Koningsplein
Gevelverlichting sfeerverlichting Apeldoorn
Kerstverlichting gevelverlichting
Feestverlichting Volendam
Professionele kerstverlichting Enschede
Full service kerstverlichting Den Bosch
sfeerverlichting gepersonaliseerd
Ster kerst verlichting Rotterdam

Lantaarnpaalverlichting is een goede manier om saamhorigheid te creëeren. Staan alle panden op verschillende hoogtes van de straat? Dan kan verlichting aan de lantaarnpalen een super oplossing zijn. De lantaarnpalen staan meestal wel netjes op 1 lijn en ongeveer dezelfde afstanden bij elkaar vandaan. Hierdoor kan er een duidelijke nette manier van verlichting onstaan, die een aantrekkelijke uitstraling maakt voor uw winkelstraat.  Lantaarnpalen lenen zich perfect voor kerstverlichting.  Wij kunnen speciale vlaggenmasthouders leveren die aan lantaarns kunnen worden gemonteerd, waardoor de montage van de ornamenten maar weinig tijd hoeft te kosten en ook door de winkeliers zelf gedaan zou kunnen worden. Deze lantaarnvlaggenmasthouders zijn geschikt om er verlichtingsornamenten in op te hangen maar als deze periode voorbij is kunnen deze natuurlijk ook gebruikt worden voor andere vlaggenmasten zoals bijvoorbeeld reclame of feestbanners. Een andere manier van verlichting aan Lantaarnpalen is kroonluchter verlichting. Deze verlichting heeft een heel romantische uitstraling en is van alle kanten altijd goed zichtbaar. Verlichting van Kroonluchters voor lantaarnpalen worden altijd op maat gemaakt, waardoor deze altijd mooi aansluiten bij de lantaarnpaal die hier voor gebruikt wordt.

 

Al onze ornamenten en kroonluchters voor palen en/of lantaarnpalen zijn voorzien van duurzame ledverlichting. U kunt kiezen voor een lantaarnpaalornament in een kerstthema maar natuurlijk ook in een neutraal thema. De kerstversiering is ook in verschillende kleuren leverbaar. We praten hier bijvoorbeeld over de klassieke groene guirlande ornamenten, maar ook over modernere versies met ledlichtslang, kleine ledlichtjes of een combinatie hiervan. Bij de montage van de lantaarnpaalornamenten moet rekening gehouden worden met de doorrijhoogte voor het verkeer. Ook het gewicht van de lantaarnpaaldecoraties is belangrijk. Wij vervaardigen onze ornamenten van aluminium, hierdoor zijn de ornamenten vele male lichter als de oudere ijzeren ornamenten. Door naar alle mogelijkheden te kijken komen we uiteindelijk tot een perfecte manier om uw lantaarnpalen te verlichten met een professioneel led paalornament, waar u weer jarenlang plezier van heeft. Maak een afspraak met ons en we zullen u voorzien van een scherpe offerte.