Straatoverspanningen/verlichtings overspanningen

Voor uw winkelstraten zijn verlichtings overspanningen een mooi manier om mensen te trekken. Straatoverspanningen zijn een fantastische oplossing voor straten en pleinen.

Met name gebieden met een variëteit aan gebouwen en gevels, waardoor gevel-of wandornamenten geen optie zijn. Hiermee accentueert u door het herhalen van een thema een afbakening van bijvoorbeeld een straat, wijk of winkelgebied. U kunt uw eigen ideeën door ons uit laten voeren, maar wij ontwerpen ook zelf naar uw smaak en gericht op de locatie. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor reeds bestaande klassieke of moderne ornamenten of ontwerpen. Bij straatoverspanningen kan men variëren met lichtgordijnen of ornamenten. Ook combinaties van beide zijn erg decoratief en effectvol.  Ornamenten voor overspanningen worden uitgevoerd in hoogwaardig duurzaam aluminium waar verlichting om of in geplaatst wordt. De ornamenten worden gehangen aan staalkabels welke op degelijke wijze voor u bevestigd kunnen worden. Hetzij met haken, of waar nodig met chemische muurankers. Natuurlijk is een thema ook deels in gevel- of lantaarnornamenten uit te voeren. Wij zullen u desgewenst uitgebreid adviseren over de mogelijkheden.

 

Neem contact met ons op:

bel: 036-5372181

mail: info@PBBCityLights.nl

Sfeerverlichting overspanningen Amsterdam
Sfeerverlichting overspanningen Arnhem
Winterverlichting overspanningen lantaarns Amsterdam
kerstverlichting professioneel Almere
Winterverlichting professioneel Amsterdam
Kerstverlichting Naambord Gepersonaliseerd
overspanningsverlichting naambord sfeerverlichting
Overspannings ornamenten kerstverlichting Den Bosch

Overspanningsornamenten als sfeerverlichting zijn altijd goed zichtbaar voor iedereen en kunnen de straat echt een samenhorig gevoel geven. Overspanningsverlichting is vaak groter dan andere verlichting en valt hierdoor goed op. Het is mogelijk meerderen kleine verlichtingsornamenten te plaatsen wat samen één geheel vormt of één groot sfeerverlichtingsornament. De overspanningsornamenten kunnen worden gecombineerd met gevelornamenten of paal ornamenten. Ook kan boomverlichting een mooie toevoeging zijn aan het straatbeeld bij de overspanningsornamenten.

Winkelstraat verlichten tijdens kerst en met verschillende middelen. Straatoverspanningen zijn stalen bogen met sierverlichting in verschillende vormen en kleuren. Deze bogen komen boven de straat te hangen door middel van staalkabels. Die van de ene gevel naar de andere worden gespannen. Straatoverspanningen in een winkelstraat is een sprookjesachtige manier van kerstdecoratie. De ornamenten kunnen in verschillende maten, kleuren en vormen geproduceerd worden. De overspanningen hangen gelijkmatig door de winkelstraat. Dit geeft een mooie dieptewerking. De kabelornamenten kunnen gecombineerd worden met gevelverlichting, gevelornamenten en of lantaarnornamenten. Maak online een afspraak en wij komen bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.